Met een 7,2 inch display, is dit de grootste smartphone uit de Mate20 lijn van Huawei. Niet alleen is het scherm groot, het valt ook op door de druppelvormige camera.

Dit display ontwerp is overgenomen van de Huawei Mate20. Maar… nu is het een OLED display in plaats van LCD. Het toestel is echt gemaakt om veel meer een tablet ervaring te leveren waarmee je ook kunt bellen.

Ook komt Huawei met de M-pen. Daarmee kun je op het scherm schrijven met 4.000+ drukpunten. Het toestel krijgt een dikke 5.000mAh accu mee. Daarop zegt Huawei zelfs twee keer zo lang te kunnen gamen dan op een iPhone. Om dit mogelijk te maken, maakt Huawei gebruik van een 5 lagen tellende koelingskamer. Deze moet beter functioneren dan een standaard koperen heatpipe. Onder anderen een grafeem film zorgt voor de spreiding van de warmte. Ook levert Huawei optioneel een gaming grip met analoge stick.

Deze smartphone komt met dual-speaker. Dit geeft virtual 7.1 surround sound met Dolby Atmos ondersteuning. Het toestel gaat €899 kosten. Of het naar Nederland komt, is nog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.