GadgetGear.nl

Gaat Xiaomi, Razer’s feestje bederven?

Gisteren lanceerde Razer haar Razer Phone 2. Dé nieuwste gaming phone die de achterstand in de benchmarks een beetje moet inhalen. In de top 3 snelse smartphoens was de originele Razer phone niet meer te vinden en ging de strijd tussen de Xiaomi Blackshark en de Asus ROG Phone.

De Chinese markt draait alleen maar om specs. Niet bovenaan staan kost je gewoon omzet. Het Taiwanese Asus wist Xiaomi al een plekje omlaag te zetten en de benchmarks van de Razer Phone 2 moeten nog komen. Maar… Xiaomi heeft haar antwoord al klaar staan.

De Xiaomi Black Shark 2 lijkt onderweg. Op haar website teast Xiaomi de nieuwe gaming phone al. Daarnaast zou Xiaomi van plan zijn deze tweede generatie ook buiten China te gaan verkopen. Wanneer we deze Android smartphone exact gaan zien, is nog onbekend.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten