Gisteren lanceerde Razer haar Razer Phone 2. Dé nieuwste gaming phone die de achterstand in de benchmarks een beetje moet inhalen. In de top 3 snelse smartphoens was de originele Razer phone niet meer te vinden en ging de strijd tussen de Xiaomi Blackshark en de Asus ROG Phone.

De Chinese markt draait alleen maar om specs. Niet bovenaan staan kost je gewoon omzet. Het Taiwanese Asus wist Xiaomi al een plekje omlaag te zetten en de benchmarks van de Razer Phone 2 moeten nog komen. Maar… Xiaomi heeft haar antwoord al klaar staan.

De Xiaomi Black Shark 2 lijkt onderweg. Op haar website teast Xiaomi de nieuwe gaming phone al. Daarnaast zou Xiaomi van plan zijn deze tweede generatie ook buiten China te gaan verkopen. Wanneer we deze Android smartphone exact gaan zien, is nog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.