Op het moment van schrijven, staat de originele Razer Phone op plaats 22 in de AnTuTu benchmarks. De top drie wordt gedomineerd door de Asus ROG Phone, de Xiaomi Mi Black Shark (beide gaming phones) en de OnePlus 6. Tijd dus voor Razer om in de tegenaanval te gaan.

Daarom lanceerde het merk vannacht de Razer Phone 2. Een nieuwe uitvoering op basis van de Qualcomm Snapdragon 845 chipset die in februari op de markt verscheen. Razer is één van de weinige merken die deze snelle chipset combineert met 8GB aan werkgeheugen.

Ook het scherm heeft een upgrade gekregen. Opnieuw kiest Razer voor een display met een 120Mhz verversingssnelheid, maar ook een display dat extra helder is. Niet alleen om te gamen in de zon, maar om zo veel mogelijk details te zien. We houdt Razer opnieuw vast aan de 16:9 beeldverhouding die we steeds minder in nieuwe smartphones zien. Doorgaans kiezen fabrikanten voor 18:9 of 19:9 beeldverhoudingen. De 2.560×1.440 pixels van het display zorgen bovendien door lekker veel detail in het scherm.

Natuurlijk is ook Razer Chroma in dit product aanwezig. Hier in de vorm van de LED verlichting achter het Razer logo. Je kunt zelf de kleur van de LED verlichting bepalen. Ook krijgt de Razer Phone 2 een forse 4.000mAh accu mee.

Met Razer Cortex gaat het merk games aanbevelen die optimaal draaien op het 120Hz display van de smartphone. Ook zegt Razer de enige te zijn die Netflix in HDR mag weergeve met Dolby Surround 5.1 soundtrack. Bovendien zitten er dubbele Dolby Atmos speakers voorop het toestel. De Razer Phone 2 is IP67 waterdicht.

Beschikbaarheid

Gamers in Europa hebben vooralsnog pech, hij komt hier nog niet op de markt. Het toestel gaat $799 kosten.

Het toestel komt ook naar Europa en gaat hier €849 kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.