De leukste iOS apps van dit weekend

Het wordt kouder, dus tijd om wat leuk vermaak op jouw iPhone of iPad te zetten. De redactie van GadgetGear.nl opende itunes en vond drie spannende games.

Pocket City

Ik was vroeger verslaafd aan Sim City, maar dat stopte een beetje na Sim City 200. Pocket City is mijn nieuwe verslaving. Deze variant op de game van EA is briljant omdat hij vooral veel gemakkelijker te spelen is. Hoewel prima op de tablet, is de interface vooral gemaakt voor op de smartphone. Top!

Wonderputt

Iedereen die iets heeft met midgetgolf moet echt Wonderputt uitproberen. Deze adventure golf game heeft echt waanzinnig mooie holes om op te spelen. De gameplay zit ook wel goed. Het enige commentaar dat ik kan geven is dat je te snel bent uitgespeeld. Maar eerlijk is eerlijk, het maken van de levels kost ongetwijfeld enorm veel tijd en moeite. Wouw!

Roller Coaster Tycoon Classic

Na Roller Coaster Tycoon 2 is het Atari niet meer geluk om een echt geode pretpark titel af te leveren. Gelukkig voor iPad bezitters, is er licht aan de horizon. Met Roller Coaster Tycoon Classic heeft Atari de originele game teruggebracht. Wel met wat aanpassingen voor het touchscreen natuurlijk. Ja, dit is het beste wat we deze eeuw hebben gedaan met deze gameserie.

Binnenkort komt Roller Coaster Tycoon ook naar de Nintendo Switch. We hopen dat Atari daar net zo haar best heeft gedaan op een goede gameplay.

Geen credit card? Deze apps kun je onder anderen betalen met de iTunes Kaart die wordt verkocht bij Primera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram