GadgetGear.nl

Cherry introduceert een nieuwe mechanische switch

Goed nieuws voor gamers. Cherry komt met een nieuwe, mechanische switch voor low-profile (plattere) keyboards. Het gaat om een nieuwe Speed switch in de MX-lijn.

De Cherry MX switches zijn legendarisch als het gaat om gaming toetsenborden. De knoppen van Cherry zijn dan ook bij veel fabrikanten terug te vinden. Met de nieuwe Speed modellen krijgt de MX-lijn met RGB switches een interessante uitbereiding.

De nieuwe MX Low Profile RGB SPEED is ontwikkeld voor low-profile toetsenborden. De switch meet 11,9mm hoog. De travel meet nog maar 1,0 mm (20% minder) en hij reageert al op 45 gram. Deze switch is dus sneller dan haar voorgangers en dat is wel zo lekker tijdens het gamen.

De MX Low Profile RGB SPEED switches maken gebruik van vier gouden, zelfreinigende contacten. Voor nu komen de eerste toetsenborden met deze switches exclusief van Corsair. Ze debuteren in de CORSAIR K70 RGB MK.2 LOW-PROFILE RAPIDFIRE.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.