GadgetGear.nl

Cherry introduceert een nieuwe mechanische switch

Goed nieuws voor gamers. Cherry komt met een nieuwe, mechanische switch voor low-profile (plattere) keyboards. Het gaat om een nieuwe Speed switch in de MX-lijn.

De Cherry MX switches zijn legendarisch als het gaat om gaming toetsenborden. De knoppen van Cherry zijn dan ook bij veel fabrikanten terug te vinden. Met de nieuwe Speed modellen krijgt de MX-lijn met RGB switches een interessante uitbereiding.

De nieuwe MX Low Profile RGB SPEED is ontwikkeld voor low-profile toetsenborden. De switch meet 11,9mm hoog. De travel meet nog maar 1,0 mm (20% minder) en hij reageert al op 45 gram. Deze switch is dus sneller dan haar voorgangers en dat is wel zo lekker tijdens het gamen.

De MX Low Profile RGB SPEED switches maken gebruik van vier gouden, zelfreinigende contacten. Voor nu komen de eerste toetsenborden met deze switches exclusief van Corsair. Ze debuteren in de CORSAIR K70 RGB MK.2 LOW-PROFILE RAPIDFIRE.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten