GadgetGear.nl

Soul’s nieuwste oordopjes meten jouw hartslag

Optimaal sporten? Dan moet je weten hoe jouw lichaam op een bepaalde inspanning reageert. De nieuwe Soul Run Free Bio Pro oordopjes geven je real-time feedback tijdens het sporten. Daarnaast worden er nog andere zaken gemeten en geanalyseerd.

Het resultaat is, naar eigen zeggen, het eerste setje sport oordopjes ter wereld in staat om een GAIT analyse uit te voeren. Onder anderen door jouw cadans in kaart te brengen. De oordopjes geven je dan ook real-time feedback via een virtuele coach om zo het maximale uit een training te halen.

De bluetooth oordopjes zouden goed zijn voor een gebruiksduur van zo’n 11 uur. De kabel is van reflecterend materiaal zodat je beter opvalt wanneer het donker is en er zitten knipperende LED’s in verwerkt. Echte sport oordopjes dus.

Beschikbaarheid

Deze maand liggen de Soul Run Free Bio Pro oordopjes al in de winkel voor €149,99.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten