Optimaal sporten? Dan moet je weten hoe jouw lichaam op een bepaalde inspanning reageert. De nieuwe Soul Run Free Bio Pro oordopjes geven je real-time feedback tijdens het sporten. Daarnaast worden er nog andere zaken gemeten en geanalyseerd.

Het resultaat is, naar eigen zeggen, het eerste setje sport oordopjes ter wereld in staat om een GAIT analyse uit te voeren. Onder anderen door jouw cadans in kaart te brengen. De oordopjes geven je dan ook real-time feedback via een virtuele coach om zo het maximale uit een training te halen.

De bluetooth oordopjes zouden goed zijn voor een gebruiksduur van zo’n 11 uur. De kabel is van reflecterend materiaal zodat je beter opvalt wanneer het donker is en er zitten knipperende LED’s in verwerkt. Echte sport oordopjes dus.

Beschikbaarheid

Deze maand liggen de Soul Run Free Bio Pro oordopjes al in de winkel voor €149,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.