Arjan Olsder
Arjan Olsder

Razer introduceert streaming headset

Met de Razer Ifrit zien we een nieuwe, hoogwaardige headset speciaal ontwikkeld voor streamers. Geen noodzaak om met een enorme hoofdtelefoon op te zitten. Met de Razer Ifrit gaat het merk voor een strak en slank ontwerp.

De Razer Ifrit is voorzien van een verstelbare condensator microfoon die ook gebruikt wordt in de professionele wereld. Het gaat daarbij om een omnidirectionele microfoon zoals we deze ook kennen van de dasspeld microfoons die we veel op TV gebruikt zien worden. Het voordeel van deze constructie is natuurlijk dat de microfoon mooi voor de mond blijft zitten.

Via twee in-ear oordopjes met vlakke frequency response kun je de audiokwaliteit zelf monitoren. In de oordopjes liggen 10mm drivers. Je kunt naast de Razer Ifrit, ook de 16-bit Razer Audio Enhancer kopen. Deze digitaal naar analoog converter past de audio aan op de eigenschappen van deze streaming headset.

Het geheel sluit je via USB aan op de Xbox One of de PlayStation 4. Bij gebruik op de PC kunnen zelfs twee headsets worden aangesloten.

De Razer Ifrit gaat €99,99 kosten. De Razer Audio Enhancer kost €24,99.

Razer Ifrit kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.