Oppo’s randloze Find X nu te koop

Oppo Find X kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Hoewel we onder de indruk waren van de Honor Magic 2 presentatie op de IFA, is Oppo de eerste die een randloze Android smartphone in de Nederlandse schappen heeft liggen. Vanaf vandaag is de Oppo Find X te koop.

De Oppo Find X heeft een randloos display dat met 93,8% het grootste deel van de voorkant van de smartphone bedekt. Normaal hebben fabrikanten ruimte nodig voor speakers, camera’s, microfoons en andere sensoren. Oppo heeft hier een uitschuifbaar systeem voor bedacht.

Met 6,42 inch is het AMOLED display lekker groot. Oppo geeft je een Full HD+ resolutie (1080x2340). Dit levert een 19:5.9 beeldverhouding op. Onder de motorkap ligt de Qualcomm Snapdragon 845 chipset die we al in verschillende smartphones hebben getest. In Nederland verkoopt Oppo het model met 256GB interne opslag. In het buitenland is ook een goedkopere 128GB variant verkrijgbaar.

Nog iets dat de Oppo FindX bijzonder maakt, is het gebruik van twee accu’s. Hierdoor kan het toestel nog sneller opladen. Oppo plaatst twee 1.750mAh accu’s. in 35 minuten is de Android smartphone compleet opgeladen.

Qua camera’s doet Oppo zeker niet zuinig. Achterop krijg je een 16+20 megapixel camera. Aan de voorkant krijg je 25 megapixels voor selfies. Met een prijskaartje van €999 laat het merk in ieder geval zien de Nederlandse markt serieus te nemen en de directe aanval te openen op de Samsung Galaxy S9 series alsmede Huawei’s P20 Pro series. Dit waar OnePlus (met de OnePlus 6) en Asus juist proberen op prijs te concurreren met hun Qualcomm Snapdragon 845 chipsets. Van de Asus ZenFone 5Z lees je komende week onze review.

Oppo Find X kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram