GadgetGear.nl

OnePlus gaat TV’s verkopen

Na de verkoop van headsets en rugzakken, gaat OnePlus proberen een nieuwe markt te veroveren. Het Chinese merk gaat volgend jaar haar eerste TV’s uitbrengen.

OnePlus startte in 2014 met scherp geprijsde smartphones. De formule was helder. De snelste hardware tegen de laagste prijs. Door slechts één smartphone te bouwen en ongeveer een half jaar nadat de snelste chipset is geïntroduceerd. Die formule houdt het bedrijf al jaren vol. Met succes.

Hoewel OnePlus voor de eerste headsets nog de samenwerking zocht met JBL (nu van Samsung), maakt het bedrijf tegenwoordig zelf ook headsets. De Bullets Wireless zijn de eerste die we hebben getest en lieten zien hoe ontzettend goed deze jongens zijn in productontwikkeling op een scherp budget.

Met de TV mogen we ongeveer hetzelfde gaan verwachten. OnePlus wil beeldkwaliteit en design verenigen. Het bedrijf zegt een verbonden ervaring te willen creëren, dus we mogen er een beetje vanuit gaan dat het een Android TV betreft. Met Google Assistant. Ook garandeert OnePlus 5 jaar updates voor het toestel. Een TV gaat immers langer mee dan een smartphone.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten