Het Franse Wiko heeft twee nieuwe Android smartphones in de View2 lijn gepresenteerd en de nieuwe Harry2. Alle drie de toestellen richten zich op de onderkant van de markt.

Eerder deze zomer, mochten we de Wiko View2 reviewen. Het relatief goedkope toestel viel enorm op door haar display. Geen enorme inkeping, maar meer een soort waterdruppel om de camera heen. Voor de rest heel clean. Hierdoor werd het toestel spraakmakend en leek hij een heel stuk duurder dan hij daadwerkelijk was.

Met de nieuwe Wiko View2 Go en View2 Plus maakt het Franse bedrijf een einde aan het krachtige design. In plaats daarvan krijgen deze toestellen een inkeping zoals we deze al het hele jaar bij andere merken zien. De authenticiteit is verdwenen.

Ook aan de achterkant worden de toestellen minder eigen. We zien de chroma effecten die we al het hele jaar zien bij toestellen uit China. Jammer, maar de toestellen moeten het ergens anders van hebben. Wiko blijft ze namelijk zeer scherp geprijsd in de markt zetten.

Wiko View2 Go

De Wiko View2 Go draait op een Qualcomm Snapdragon 430 chipset en krijgt 3GB aan werkgeheugen mee. Het toestel heeft een 19:9 5,9 inch display en 32GB opslagruimte. Er ligt een dikke 4.000mAh accu in. Foto’s maak je op 12 megapixel achter of 5 megapixels voor.

Wiko View2 Plus

De Wiko View2 Plus is een kleine stap omhoog. De chipset is nu de Qualcomm Snapdragon 450 en je krijgt 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Aan de voorkant zit nu een 8 megapixels camera voor selfies.

Wiko Harry2

De Wiko Harry2 heeft een 18:9 display van 5,5 inch met HD+ resolutie. Achterop zit een 13 megapixel camera en voor krijg je 5 megapixels voor selfies. Er ligt een 1,3GHz chipset in met slechts 2GB werkgeheugen en je krijgt 16GB opslagruimte. De accu meet 2.900mAh.

Beschikbaarheid

De Wiko View2 Go gaat €179 kosten. De Wiko View2 Plus €249. De Wiko Harry2 gaat voor €129 over de toonbank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.