IFA: Targus introduceert CityLite tassen

De meest strakke tassen kwamen qua ontwerp van Targus dit jaar. En dan heb ik het natuurlijk over de CityLite collectie. In deze collectie worden de tassen vooral van zo min mogelijk details aan de buitenkant voorzien.

Vooral de rugzak (afgebeeld) maakt meteen indruk op ons tijdens ons bezoek aan de IFA. Tijdens de demonstratie van Targus zien we hoe ritsen aan de buitenwereld worden onttrokken om het zakkenrollers zo moeilijk mogelijk te maken. Zelfs aan de onderkant zit stevig materiaal om te voorkomen dat de rugzak wordt open gesneden. Ook is er gedacht aan ruim voldoende padding om elektronica te beschermen. Tenslotte zijn er nog enorm veel elastieken aangebracht om kabels, pennen en andere zaken goed op te bergen en toch toegankelijk te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.