GadgetGear.nl

IFA: Targus introduceert CityLite tassen

De meest strakke tassen kwamen qua ontwerp van Targus dit jaar. En dan heb ik het natuurlijk over de CityLite collectie. In deze collectie worden de tassen vooral van zo min mogelijk details aan de buitenkant voorzien.

Vooral de rugzak (afgebeeld) maakt meteen indruk op ons tijdens ons bezoek aan de IFA. Tijdens de demonstratie van Targus zien we hoe ritsen aan de buitenwereld worden onttrokken om het zakkenrollers zo moeilijk mogelijk te maken. Zelfs aan de onderkant zit stevig materiaal om te voorkomen dat de rugzak wordt open gesneden. Ook is er gedacht aan ruim voldoende padding om elektronica te beschermen. Tenslotte zijn er nog enorm veel elastieken aangebracht om kabels, pennen en andere zaken goed op te bergen en toch toegankelijk te houden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten