Het komt niet veel voor dat ik verliefd wordt op een tas, maar de nieuwe Work+Play lijn van Targus is werkelijk fantastisch. De lijn bestaat uit drie tassen voor de IT’er die daarnaast doet aan fitness, fietsen of racketsports.

 

 

Bij de tassen staat de relatie tussen werk en sporten centraal. Er is voldoende, beschermde, ruimte voor jouw laptop (tot 15,6 inch) en andere elektronica, terwijl ook jouw sportkleding in te tas gestopt kan worden. En na het sporten? Is er een speciaal tasje om de vuile was in te doen. Sterker nog, ook jouw lichaamsverzorgingsproducten krijgen alle ruimte in deze tassen alsmede sportschoenen. De Fitness versie (boven afgebeeld) van de tas, heeft zelfs een handige ingebouwde kleerhanger. Top!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.