GadgetGear.nl

IFA: Targus introduceert briljante Work+Play tassenlijn

Het komt niet veel voor dat ik verliefd wordt op een tas, maar de nieuwe Work+Play lijn van Targus is werkelijk fantastisch. De lijn bestaat uit drie tassen voor de IT’er die daarnaast doet aan fitness, fietsen of racketsports.

 

 

Bij de tassen staat de relatie tussen werk en sporten centraal. Er is voldoende, beschermde, ruimte voor jouw laptop (tot 15,6 inch) en andere elektronica, terwijl ook jouw sportkleding in te tas gestopt kan worden. En na het sporten? Is er een speciaal tasje om de vuile was in te doen. Sterker nog, ook jouw lichaamsverzorgingsproducten krijgen alle ruimte in deze tassen alsmede sportschoenen. De Fitness versie (boven afgebeeld) van de tas, heeft zelfs een handige ingebouwde kleerhanger. Top!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten