GadgetGear.nl

IFA: Sony Tough SD kaart gepresenteerd

Toen de SD kaart het fotorolletje moest vervangen waren merken als SanDisk en Kingston heel slim in hun marketing. Hun kaartjes konden in de wasmachine mee, vallen van grote hoogte en overleefden de röntgenfoto’s op het vliegveld. Sony pakt de marketing hier weer op.

De nieuwe Sony Tough kaarten zijn valbestendig tot 5 meter en buigbestendig tot 180N. Met name dat laatste is erg interessant. Dat ze IP68 water- en stofbestendig zijn is minder verrassend. Het geheim van Sony’s nieuwe kaart is een monolithische structuur. Ze bevatten geen holle ruimten meer. Hiervoor is onder anderen de schrijf beveiligingsschakelaar verwijderd (gebruikte iemand die!?).

Maar ook hier gaat het vooral om performance. Een schrijfsnelheid met een indrukwekkende 299MB per seconde zou geen enkel probleem mogen zijn door de ondersteuning voor UHS-II. De leessnelheid zou nog een MB hoger liggen.

Wat fijn is, is dat Sony ook laat weten dat de Sony α9- en α7 camera’s optimaal gebruik kunnen maken van de hoge snelheden in de kaarten. Doorgaans hebben veel cameramakers moeite met het aangeven wat nou de optimale snelheid is voor een kaart in de camera. Sony schept duidelijkheid. Top!

Sony gaat de TOUGH serie SD kaarten uitbrengen met 32GB, 64GB en 128GB aan opslagruimte.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten