IFA: Nuki introduceert haar Keypad

Nuki Keypad kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Nuki kennen we allemaal van de slimme sloten. Deze slimme sloten konden niet alleen geopend worden met een smartphone, maar ook met een FOB. Met de nieuwe Nuki Keypad komt daar een derde manier bij.

Wij mochten de Nuki Keypad al even vasthouden tijdens de IFA. Het kastje is enorm klein en heeft een behuizing van siliconen om hem weerbestendig te maken. De Nuki Keypad werkt met pincodes op basis van zes cijfers. Deze cijfers worden keurig met witte LED’s verlicht, maar zijn ook zichtbaar bovenin het apparaat. Wanneer de pincode juist is, zal het Nuki slot openen.

De Nuki Keypad is vooral ook ontwikkeld voor de hospitality branche. Denk daarbij aan iedereen met een Bed & Breakfast/AirBNB.

Nuki Keypad kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram