GadgetGear.nl

IFA: Nuki introduceert haar Keypad

Nuki kennen we allemaal van de slimme sloten. Deze slimme sloten konden niet alleen geopend worden met een smartphone, maar ook met een FOB. Met de nieuwe Nuki Keypad komt daar een derde manier bij.

Wij mochten de Nuki Keypad al even vasthouden tijdens de IFA. Het kastje is enorm klein en heeft een behuizing van siliconen om hem weerbestendig te maken. De Nuki Keypad werkt met pincodes op basis van zes cijfers. Deze cijfers worden keurig met witte LED’s verlicht, maar zijn ook zichtbaar bovenin het apparaat. Wanneer de pincode juist is, zal het Nuki slot openen.

De Nuki Keypad is vooral ook ontwikkeld voor de hospitality branche. Denk daarbij aan iedereen met een Bed & Breakfast/AirBNB.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten