GadgetGear.nl

IFA: Libratone introduceert de Zipp 2 en Zipp Mini 2

Eindelijk krijgen de iconische Libratone Zipp speakers opvolging. De vrolijke speakers krijgen beiden een tweede generatie met niet alleen nieuwe geluidstechniek, maar ook ondersteuning voor Amazon Alexa.

De nieuwe Libratone Zipp 2 en Libratone Zipp Mini 2 krijgen wederom een 360-graden sound door gebruik te maken van een slimme deflector. Libratone noemt dit haar FullRoom sound. De speakers zijn niet alleen via bluetooth verbonden, maar ook via WiFi. Dat laatste is ook nodig voor de integratie van Amazon Alexa in de speaker. Met deze ontwikkeling, kunnen de speakers nu ook via stembesturing worden aangestuurd.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

De speakers kunnen nu ook beter aan elkaar worden gekoppeld. Maximaal 10 Libratone Zipp 2 en Zipp Mini 2 speakers kunnen met elkaar worden gekoppeld. Dit kan met Apple AirPlay 2 en met SoundSpace Link.

Wat ook bijzonder is aan deze speakers, is dat ze automatic room EQ bevatten. De zes microfoons die in het ontwerp zijn opgenomen, meten ook de ruimte uit. Zo past de speaker zelfs haar geluid aan om zo optimaal mogelijk te klinken in de ruimte waarin je deze plaatst.

Libratone Zipp Mini 2

De Libratone Zipp Mini 2 is opgebouwd op een drie inch neodynium woofer in combinatie met twee 3,5 inch passieve radiatoren voor de lage tonen. Het detail in het geluid komt van de 1 inch soft dome tweeter. De speaker biedt over bluetooth ondersteuning voor aptX. Over WiFi voor Apple AirPlay 2, DLNA en Spotify Connect. Er zitten zes microfoons in voor Alexa en de accu gaat 12 uur mee.

Libratone Zipp 2

De Libratone Zipp 2 is op enkele gebieden anders. Zo ligt er bij deze grotere versie een 4 inch neodynium woofer in met twee 4 inch passieve radiatoren. De tweeter is hetzelfde gebleven net als het gros van de overige specificaties.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

2 reacties

  • Nu nog de juiste plaatjes bij de juiste tekst….. ūüėČ
    Bij de Zipp 2 zie de afbeeldingen van de Zipp Mini 2 en andersom.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten