IFA: Honor Magic 2 is bijna 100% display

Het zal de eerste Honor zijn die op de HiSilicon Kirin 980 chipset draait en één van de eerste Android smartphones dat aan de voorkant alleen nog maar display laat zien. Ja, dit is de toekomst.

Honor liet na het presenteren van de Honor Play onverwacht een nieuw toestel zien. Een toestel dat zowaar nog niet was gelekt. De Honor Magic 2. Een opvolger voor de originele Honor Magic die in 2016 op de markt kwam, maar ons niet wist te bereiken.

Het toestel was toen vooruitstrevend qua design met haar 3D glas. Destijds echt nog iets nieuws. Nu laat het merk dus een display zien dat de hele voorkant beslaat. Zonder een stomme inkeping. De manier waarop ze dat doen, is erg slim.

De Honor Magic 2 zal weer een slider telefoon worden. Je schuift het display iets omlaag ten opzichte van de rest van de body om de camera en andere belangrijke zaken te kunnen gebruiken. Erg slim van het jonge merk.

Hoewel het geen complete productpresentatie is geworden (die zou op een ander moment volgen), liet Honor met het noemen van de chipset toch al veel los. Later vandaag praten we je bij over de enorme potentie van de Hisilicon Kirin 980 chipset die zal debuteren in de Huawei Mate 20 series.

Hoe dan ook, met deze presentatie steelde Honor echt even de show op de IFA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.