GadgetGear.nl

IFA: Harman Kardon introduceert de Citation-serie

Tijdens IFA hebben wij op uitnodiging van Harman mogen kijken naar de nieuwe Citation-serie van Harman Kardon. Harman Hardon beoogt hiermee een serie smart-home speakers te voeren waarmee zij hoge kwaliteit audio willen combineren met de ‘nieuwste technologieën’ en verfijnd design.

 

Harman Kardon beoogt met de serie een gecombineerde optie te bieden waarmee naast audiobehoeften, de gebruiker tevens de besturing van domotica kan invullen via de ondersteuning van Google Assistent.

De serie ondersteunt tevens Chromecast Audio en is afgewerkt met hoogwaardige materialen als aluminium en vuilafstotend en vlamafwerend textiel waarvoor samengewerkt is met designtextielfabrikant Kvadrat. Daarnaast vinden we elementen als hoge resolutie LCD-paneeltjes.

 

 

Naast multiroomfunctionaliteit bieden opties binnen de Citationreeks tevens de mogelijkheid om de speakers in een 5.1 multichannel opstelling te gebruiken zodat ze ook geschikt zijn als home cinema-oplossing. Uiteraard werkte de genoemde functionaliteit tijdens de demo’s die we gekregen hebben perfect. Er vielen geen synchronisatieproblemen op te merken en voor wat de serie moet zijn kwam het geluid naar verwachting over. Alle omstandigheden zijn bij een dergelijke demo uiteraard wel ideaal neergezet, dus hoe de praktijk-ervaringen zullen zijn blijft afwachten.

 

 

In totaal bestaat de Citation-serie uit acht opties: De zelfstandige opties betreffen de One, 100, 300, 500 en Bar en daarbovenop komen drie opties die samen ook in een multiroomsetting te zetten zijn, de Sub, Tower en Surround, waarvan alleen de Towers over alle zelfstandige eigenschappen beschikken. De gepresenteerde kleuren van de One-series zijn niet definitief en Harman Kardon laat het aanbod afhangen van de publieke reactie.

 

 

De Citation-serie is verkrijgbaar vanaf oktober via de officiële site van Harman Kardon.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten