Rajesh S. Chaitram
Rajesh S. Chaitram

IFA: Harman Kardon introduceert de Citation-serie

Tijdens IFA hebben wij op uitnodiging van Harman mogen kijken naar de nieuwe Citation-serie van Harman Kardon. Harman Hardon beoogt hiermee een serie smart-home speakers te voeren waarmee zij hoge kwaliteit audio willen combineren met de ‘nieuwste technologieën’ en verfijnd design.

 

Harman Kardon beoogt met de serie een gecombineerde optie te bieden waarmee naast audiobehoeften, de gebruiker tevens de besturing van domotica kan invullen via de ondersteuning van Google Assistent.

De serie ondersteunt tevens Chromecast Audio en is afgewerkt met hoogwaardige materialen als aluminium en vuilafstotend en vlamafwerend textiel waarvoor samengewerkt is met designtextielfabrikant Kvadrat. Daarnaast vinden we elementen als hoge resolutie LCD-paneeltjes.

 

 

Naast multiroomfunctionaliteit bieden opties binnen de Citationreeks tevens de mogelijkheid om de speakers in een 5.1 multichannel opstelling te gebruiken zodat ze ook geschikt zijn als home cinema-oplossing. Uiteraard werkte de genoemde functionaliteit tijdens de demo’s die we gekregen hebben perfect. Er vielen geen synchronisatieproblemen op te merken en voor wat de serie moet zijn kwam het geluid naar verwachting over. Alle omstandigheden zijn bij een dergelijke demo uiteraard wel ideaal neergezet, dus hoe de praktijk-ervaringen zullen zijn blijft afwachten.

 

 

In totaal bestaat de Citation-serie uit acht opties: De zelfstandige opties betreffen de One, 100, 300, 500 en Bar en daarbovenop komen drie opties die samen ook in een multiroomsetting te zetten zijn, de Sub, Tower en Surround, waarvan alleen de Towers over alle zelfstandige eigenschappen beschikken. De gepresenteerde kleuren van de One-series zijn niet definitief en Harman Kardon laat het aanbod afhangen van de publieke reactie.

 

 

De Citation-serie is verkrijgbaar vanaf oktober via de officiële site van Harman Kardon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.