Tijdens de IFA kwamen we weer heel wat VR en AR brillen tegen, maar de Aurai is iets anders. Een bril die gemaakt is om de ogen te masseren. Met warm water. Het zou tegen een flinke hoeveelheid oogproblemen en zelfs hoofdpijn moeten helpen.

Van droge ogen tot geïrriteerde ogen en van donkere ringen om de ogen tot allergische reacties van de ogen op bijvoorbeeld pollen, de Aurai bril moet een oplossing brengen met een warme (42 graden) of koud (18 graden) oogmassage. Daarbij stroomt het water in de bril en zorgt de bril voor de nodige vibraties. Door gebruik te maken van een siliconen zak voorkomt het systeem dat je nat wordt.

Tijdens de IFA hebben we de bril heel even mogen voelen en dat was in ieder geval erg comfortabel. Zeker met een lekker muziekje op.vvvvvv

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.