GadgetGear.nl

IFA: de Aurai bril masseert de ogen

Tijdens de IFA kwamen we weer heel wat VR en AR brillen tegen, maar de Aurai is iets anders. Een bril die gemaakt is om de ogen te masseren. Met warm water. Het zou tegen een flinke hoeveelheid oogproblemen en zelfs hoofdpijn moeten helpen.

Van droge ogen tot geïrriteerde ogen en van donkere ringen om de ogen tot allergische reacties van de ogen op bijvoorbeeld pollen, de Aurai bril moet een oplossing brengen met een warme (42 graden) of koud (18 graden) oogmassage. Daarbij stroomt het water in de bril en zorgt de bril voor de nodige vibraties. Door gebruik te maken van een siliconen zak voorkomt het systeem dat je nat wordt.

Tijdens de IFA hebben we de bril heel even mogen voelen en dat was in ieder geval erg comfortabel. Zeker met een lekker muziekje op.vvvvvv

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten