IFA: de Aurai bril masseert de ogen

Tijdens de IFA kwamen we weer heel wat VR en AR brillen tegen, maar de Aurai is iets anders. Een bril die gemaakt is om de ogen te masseren. Met warm water. Het zou tegen een flinke hoeveelheid oogproblemen en zelfs hoofdpijn moeten helpen.

Van droge ogen tot geïrriteerde ogen en van donkere ringen om de ogen tot allergische reacties van de ogen op bijvoorbeeld pollen, de Aurai bril moet een oplossing brengen met een warme (42 graden) of koud (18 graden) oogmassage. Daarbij stroomt het water in de bril en zorgt de bril voor de nodige vibraties. Door gebruik te maken van een siliconen zak voorkomt het systeem dat je nat wordt.

Tijdens de IFA hebben we de bril heel even mogen voelen en dat was in ieder geval erg comfortabel. Zeker met een lekker muziekje op.vvvvvv

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram