GadgetGear.nl

IFA: AZIO introduceert retro toetsenborden met verlichting

Ben je gek op retro / steampunk toetsenborden, maar mis je in het donker toch de verlichting? Azio komt met een oplossing. Tijdens de IFA presenteerde het merk nieuwe toetsenborden met verlichting erin en bluetooth ondersteuning.

De Azio retro toetsenborden worden gemaakt van een zinc aluminium legering. Die wordt gebogen en daarna bewerkt om haar kleur te krijgen. Ook wordt gebruik gemaakt van duidelijk aanwezige moeren. Ook gebruikt het merk echt leder en hout om de bodemplaat te decoreren.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten