GadgetGear.nl

IFA: AZIO introduceert hi-res Heara headset

Tijdens de IFA bracht Azio niet alleen retro toetsenborden mee. Het merk bracht ook een nieuwe headset mee. Het gaat om de Azio Heara. Een headset met hi-res certificering.

De nieuwe Azio Heara headset heeft een dynamisch bereik van 5Hz-40kHz. Het geluid komt uit 12mm keramische tweeters op 13mm woofers voor de midden en lage tonen. Een bijzondere configuratie voor een headset.

Door de headset een hoek van 31 graden te geven, schuiven de oordopjes gemakkelijker in de gehoorgang. De in-ear headset reduceert het geluid van buitenaf met zo’n 18 decibel. De kabels zijn gemaakt van 4N zuurstofvrije koperen kabels beschermd met een PVC coating.

Azio verkoopt de Heara voor $89.99 inclusief PC en vliegtuigadapters en een reistasje.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten