Facebook is voor hackers zo ongeveer de heilige graal. Weet je binnen te komen op Facebook, krijg je toegang tot enorm veel gebruikersgegevens en ook tot apps die Facebook krijgen voor de authenticatie. En dat laatste is nu het geval.

Vrijdag is een forse aanval op Facebook uitgevoerd. Daarbij hebben hackers toegang gekregen tot meer dan 50 miljoen Facebook accounts. Daarnaast kregen ze toegang tot diensten die Facebook’s login systeem gebruiken. Waaronder Facebook’s Instagram.

Facebook heeft de getroffen gebruikers voor de zekerheid uitgelogd. Wachtwoorden zijn niet gestolen, maar verder is er vooral nog heel veel onduidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.