GadgetGear.nl

Goedemiddag, Facebook is gehackt…

Facebook is voor hackers zo ongeveer de heilige graal. Weet je binnen te komen op Facebook, krijg je toegang tot enorm veel gebruikersgegevens en ook tot apps die Facebook krijgen voor de authenticatie. En dat laatste is nu het geval.

Vrijdag is een forse aanval op Facebook uitgevoerd. Daarbij hebben hackers toegang gekregen tot meer dan 50 miljoen Facebook accounts. Daarnaast kregen ze toegang tot diensten die Facebook’s login systeem gebruiken. Waaronder Facebook’s Instagram.

Facebook heeft de getroffen gebruikers voor de zekerheid uitgelogd. Wachtwoorden zijn niet gestolen, maar verder is er vooral nog heel veel onduidelijk.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten