The Looking Glass is een nieuw display, special voor hologrammen

De hologram lijkt er nu echt aan te komen. Dit door een Amerikaanse uitvinding genaamd The Looking Glass. Een interactief display van 45 lagen dat daarmee een plaatje echt in 3D kan laten zien.

Tot nu toe waren holografische projecties sterk beperkt. Je moest vooral vanuit de juiste hoek kijken om echt lol te hebben van de beelden die je kon zien. Met de The Looking Glass display gaan we nu echt brilloos 3D zien. Zonder afhankelijk te zijn van de beste kijkhoek zoals bij een Nintendo 3DS.

Het display is niet alleen in staat om 45 beelden achter elkaar te zetten. Het is ook in staat deze in 60 frames per seconde weer te geven om bij te dragen aan het realisme. En dit alles op basis van een gewone HDMI verbinding.

Met extra hardware zoals een Nintendo Switch controller of een Magic Leap controller, kunnen de beelden op het display interactief worden. Toch lijkt het apparaat voor nu vooral op designers gericht. Het gaat %600 kosten voor het 8,9 inch model dat via Kickstarter te koop is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events