GadgetGear.nl
The Looking Glass Moodshot

The Looking Glass is een nieuw display, special voor hologrammen

De hologram lijkt er nu echt aan te komen. Dit door een Amerikaanse uitvinding genaamd The Looking Glass. Een interactief display van 45 lagen dat daarmee een plaatje echt in 3D kan laten zien.

Tot nu toe waren holografische projecties sterk beperkt. Je moest vooral vanuit de juiste hoek kijken om echt lol te hebben van de beelden die je kon zien. Met de The Looking Glass display gaan we nu echt brilloos 3D zien. Zonder afhankelijk te zijn van de beste kijkhoek zoals bij een Nintendo 3DS.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Het display is niet alleen in staat om 45 beelden achter elkaar te zetten. Het is ook in staat deze in 60 frames per seconde weer te geven om bij te dragen aan het realisme. En dit alles op basis van een gewone HDMI verbinding.

Met extra hardware zoals een Nintendo Switch controller of een Magic Leap controller, kunnen de beelden op het display interactief worden. Toch lijkt het apparaat voor nu vooral op designers gericht. Het gaat %600 kosten voor het 8,9 inch model dat via Kickstarter te koop is.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten