GadgetGear.nl

Tesla wil elektrische auto’s voor $25.000 aanbieden

Tesla heeft met haar premium elektrische auto’s de wereld weten te veroveren, maar gemeengoed zijn de auto’s zeker niet. Toch wil Tesla ook de fabrikant voor de gewone man worden.

Elon Musk werkt hard aan het minimaliseren van de kosten in de productieprocessen. Daardoor zou het mogelijk moeten zijn om over 3 jaar al auto’s aan te bieden voor $25.000. Dit liet Elon weten aan vlogger Marques Brownlee.

Ondertussen ligt Elon flink onder vuur. Er loopt een justitieel onderzoek naar hem en een interview met de New York Times verliep ook al niet al te soepel. Het merk en de man kunnen dus wel een opsteker gebruiken.

1 reactie

  • Ze geven geld uit als water, maken verlies, hebben kwaliteitsproblemen en krijgen de productie van de Model 3 maar niet naar behoren voor elkaar. Verder wat beloofde gouden bergen als die vrachtwagen. Ik denk dat Tesla gewoon gaat omvallen.

    Ze drijven sowieso op basis van merkwaarde en een flink deel van hun verkopen hadden te maken met belastingvoordelen. Iedere ‘reguliere’ autofabrikant was hier nooit mee weggekomen.

    En dit is dus buiten de zaken waar Musk op het moment mee te maken heeft zoals vermeld in de laatste alinea.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten