Tesla wil elektrische auto’s voor $25.000 aanbieden

Tesla heeft met haar premium elektrische auto’s de wereld weten te veroveren, maar gemeengoed zijn de auto’s zeker niet. Toch wil Tesla ook de fabrikant voor de gewone man worden.

Elon Musk werkt hard aan het minimaliseren van de kosten in de productieprocessen. Daardoor zou het mogelijk moeten zijn om over 3 jaar al auto’s aan te bieden voor $25.000. Dit liet Elon weten aan vlogger Marques Brownlee.

Ondertussen ligt Elon flink onder vuur. Er loopt een justitieel onderzoek naar hem en een interview met de New York Times verliep ook al niet al te soepel. Het merk en de man kunnen dus wel een opsteker gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Tesla wil elektrische auto’s voor $25.000 aanbieden”

  1. Ze geven geld uit als water, maken verlies, hebben kwaliteitsproblemen en krijgen de productie van de Model 3 maar niet naar behoren voor elkaar. Verder wat beloofde gouden bergen als die vrachtwagen. Ik denk dat Tesla gewoon gaat omvallen.

    Ze drijven sowieso op basis van merkwaarde en een flink deel van hun verkopen hadden te maken met belastingvoordelen. Iedere 'reguliere' autofabrikant was hier nooit mee weggekomen.

    En dit is dus buiten de zaken waar Musk op het moment mee te maken heeft zoals vermeld in de laatste alinea.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram