GadgetGear.nl

Razer introduceert de Mamba Elite gaming muis

Razer komt eindelijk weer met een nieuwe telg in de Mamba familie. Ik geef het toe, ik ben een fan van deze serie. Ik kocht de eerste Mamba in 2009 en die heeft drie jaar lang naast mijn toetsenbord gelegen. Toen nog met een 3,5G optische sensor. De nieuwe heeft een 5G optische sensor meegekregen.

De Razer Mamba is wat mij betreft een muis met een echte race uitstraling. Dit door de grilletjes aan de voorkant en de gestroomlijnde body naar achteren. In deze Mamba Elite zien we dit ook weer terug.

Onder de motorkap heeft de Razer Mamba Elite nu dezelfde 5G optische sensor die ook in de Razer DeathAdder zat. Deze heeft een resolutie van 16.000 DPI. Ook is de muis nu uitgerust met de Razer Mechanical Switches. Deze zijn ontwikkeld samen met Omron, een fabrikant van vooral medische apparatuur. De switches moeten minimaal 50 miljoen aanslagen meegaan.

Natuurlijk is ook de Razer Chroma verlichting weer aanwezig. De muis kent wel 20 verlichtingszones.

Beschikbaarheid

De Razer Mamba Elite is nu verkrijgbaar voor €99,99.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten