GadgetGear.nl

Nokia 2.1 komt naar Nederland

Omdat het altijd goedkoper kan, komt Nokia met de Nokia 2.1 naar Nederland. Opnieuw gaat het om een toestel dat draait op Android One waardoor updates regelmatig worden uitgevoerd en performance op een goedkope chipset toch best aardig zou moeten zijn.

Onlangs hebben we de Nokia 3.1 getest, die net iets duurder uitkomt dan deze Nokia 2.1. Toch waren we blij verbaasd met de kwaliteit van het design en de algemene ervaring die het toestel levert. Vanaf vandaag voegt Nokia dus de Nokia 2.1 aan haar assortiment toe met een prijskaartje van slechts €119.

Voor dat geld krijg je toch al een 5,5 inch 720p HD display al is het nog in 16:9 beeldverhouding. Het systeem draait op de Qualcomm Snapdragon 425 chipset die toch ook niet slecht is op dit prijsniveau. Nokia legt er slechts 1GB werkgeheugen in en met 8GB opslagruimte zit je misschien ook een beetje krap maar… er zit ook een microSD slotje in, dus daar kun je wat aan doen. Achterop krijg je een 8 megapixel camera en voor nog eens 5 megapixels. Opvallend detail, Nokia levert stereospeakers in het toestel.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.