Nintendo Switch Online vanaf september live

In September gaat de online dienst voor de Nintendo Switch eindelijk live. Met de dienst probeert Nintendo dan wel te verdienen aan het online houden van de online infrastructuur achter haar games, het lijkt ook echt waar voor jouw geld.

Waar je bij anderen tussen de €5 en €10 per maand kwijt bent om online te kunnen gamen, kun je dit bij Nintendo al voor €19,99 per jaar. Ok €34,00 met een gezinsabonnement voor maximaal 8 personen in het gezin.

Met de dienst kun je niet alleen gratis online gamen. Je krijgt ook toegang tot een uitgebreide selectie retro games van Nintendo. Het gaat om NES titels als Super Mario Bros. 3, The Legend of Zelda en Dr. Mario met online component erin. Kan dus maar zo leuker zijn dan die NES Classic mini console ;-).

Nintendo gaat met de dienst ook jouw savegames in de cloud opslaan. Mits de games dit ondersteunen. Moet je ooit een nieuwe switch halen, ben je jouw voortgang niet kwijt.

De dienst zal in de tweede helft van september van start gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Nintendo Switch Online vanaf september live”

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram