GadgetGear.nl

Motorola introduceert 5G Moto Mod

Gebruik maken van 5G op een 4G smartphone? Dankzij de speciale Moto Mod van Motorola kun je jouw oude Moto gewoon een 5G upgrade geven. Een nieuwe antenne met een Qualcomm X50 modem om gebruik te maken van snel mobiel internet.

De nieuwe 5G Moto Mod verschijnt voor de Moto Z3 generatie die eerder dit jaar werd gepresenteerd. Met deze moto mod moet het mogelijk zijn om probleemloos streams in 4K kwaliteit te kijken. Motorola gokt dat de snelheid 10x hoger ligt dan bij haar huidige 4G modems. Zeker met AR en VR in het achterhoofd, kan deze Moto Mod interessant zijn voor het vlaggenschip toestel van Motorola.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten