Arjan Olsder
Arjan Olsder

Motorola introduceert 5G Moto Mod

Gebruik maken van 5G op een 4G smartphone? Dankzij de speciale Moto Mod van Motorola kun je jouw oude Moto gewoon een 5G upgrade geven. Een nieuwe antenne met een Qualcomm X50 modem om gebruik te maken van snel mobiel internet.

De nieuwe 5G Moto Mod verschijnt voor de Moto Z3 generatie die eerder dit jaar werd gepresenteerd. Met deze moto mod moet het mogelijk zijn om probleemloos streams in 4K kwaliteit te kijken. Motorola gokt dat de snelheid 10x hoger ligt dan bij haar huidige 4G modems. Zeker met AR en VR in het achterhoofd, kan deze Moto Mod interessant zijn voor het vlaggenschip toestel van Motorola.

5G Moto Mod kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.