Hoewel het nog een paar dagen wachten is op de Samsung Galaxy Note 9, legt LG nu alvast de LG Q8 2018 in de schappen. Een nieuwe Android met ingebouwde stylus en vooral een zachter prijskaartje dan het alternatief van Samsung.

Eigenlijk is de LG Q8 2018 ook een goedkoper alternatief voor de LG V35. Dat vlaggenschip komt echter niet naar de Benelux, net als deze LG Q8 2018.

Toch zijn de specs niet onaardig. Zo krijgt deze Android smartphone een 6,2 inch LCD display met een resolutie van 2.160×1080 pixels. Dat is 18:9, dus geen inkeping bovenin het scherm. Je krijgt 64GB opslagruimte en een mooie 4GB aan werkgeheugen. De rekenkracht komt van de mid-range chipset Qualcomm Snapdragon 450 wat ook best netjes is.

Qua camera krijg je 16 megapixels achter vanaf een enkele beeldsensor. Voor krijg je 5 megapixels voor selfies. Deze heeft wel een aardige kijkhoek van 100 graden. De meegeleverde stylus past in het toestel zodat je het niet kwijtraakt.

Via AndroidWorld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.