GadgetGear.nl

LG Q8 is het goedkope alternatief voor de Galaxy Note 9

Hoewel het nog een paar dagen wachten is op de Samsung Galaxy Note 9, legt LG nu alvast de LG Q8 2018 in de schappen. Een nieuwe Android met ingebouwde stylus en vooral een zachter prijskaartje dan het alternatief van Samsung.

Eigenlijk is de LG Q8 2018 ook een goedkoper alternatief voor de LG V35. Dat vlaggenschip komt echter niet naar de Benelux, net als deze LG Q8 2018.

Toch zijn de specs niet onaardig. Zo krijgt deze Android smartphone een 6,2 inch LCD display met een resolutie van 2.160×1080 pixels. Dat is 18:9, dus geen inkeping bovenin het scherm. Je krijgt 64GB opslagruimte en een mooie 4GB aan werkgeheugen. De rekenkracht komt van de mid-range chipset Qualcomm Snapdragon 450 wat ook best netjes is.

Qua camera krijg je 16 megapixels achter vanaf een enkele beeldsensor. Voor krijg je 5 megapixels voor selfies. Deze heeft wel een aardige kijkhoek van 100 graden. De meegeleverde stylus past in het toestel zodat je het niet kwijtraakt.

Via AndroidWorld.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten