Nog krap voor de IFA, introduceert JVC twee nieuwe hoofdtelefoons in haar Xtreme Xplosive lijn. De serie valt op door haar robuuste uiterlijk en haar nadruk op de bass.

JVC HA-XC70BT

De JVC HA-XC70BT is een setje true wireless oordopjes. De oordopjes zijn voorzien van rubberen anti-schok bescherming en speciale deep bass poorten. De accu’s in de oordopjes gaan 3 uur mee en kunnen worden opgeladen in het meegeleverde doosje dat ook als powerbank wordt gebruikt. Je kunt drie keer laden vanaf de powerbank, dus maximaal 12 uur luisteren.

JVC HA-XP50BT

De JVC HA-XP50BT is de nieuwe on-ear oplossing van JVC. Deze hoofdtelefoon heeft 40mm drivers in de oorschelpen en ook hier zit een verhoogde bass in. Voor de echte bassheads is er zelfs een bass boost knop.

Opvallend is dat deze headset ook ondersteuning biedt voor aptX en daarmee een hoge kwaliteit audiostream. Ook deze hoofdtelefoon is draadloos en kent een gebruiksduur van 40 uur. Na 10 minuten laden kun je al 3 uur luisteren. In nood kan hij ook bedraad worden aangesloten. Dan kun je ook met een lege accu blijven luisteren.

Beschikbaarheid

De draadloze oordopjes gaan €179,99 kosten. De draadloze on-ear headset 149,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.