GadgetGear.nl

Google werkt aan betere ondersteuning gehoortoestellen

Het Deense GN Hearing (zustermerk van Jabra) ontwikkelt al enkele jaren gehoortoestellen met bluetooth erin. Nu blijkt het bedrijf ook met Google te werken aan een nieuwe standaard voor gehoortoestellen.

Het gaat om een nieuwe standaard voor audiostreaming naar gehoortoestellen. Deze moet het mogelijk maken gemakkelijker te koppelen met Android smartphones. De toestellen kunnen meer inzicht geven in de status van het gehoortoestel (denk aan de accuduur) en natuurlijk het streamen van content.

De nieuwe standaard voor deze verbindingen zou ASHA gaan heten en zal ook beschikbaar worden gesteld aan andere fabrikanten. Echter heeft GN Hearing het voordeel dat ze de technologie het eerst kunnen introduceren. GN Hearing is vooral bekend onder haar merknaam ReSound.

De markt voor slechthorenden is enorm. Op dit moment schat het WHO (World Health Organization) dat er 466.000.000 mensen zijn met gehoorproblemen. Voor Google een enorme doelgroep om met Android aan te spreken en een manier om zich te differentiëren ten opzichte van andere smartphone platforms.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten