GadgetGear.nl

Facebook koopt Vidpresso

Facebook heeft een nieuwe stap gezet om zichzelf als videoplatform te profileren. Het koopt het bedrijf Vidpresso. Met de aankoop moeten livestreams interactief worden.

Niet het merk, wel de kennis

Dat wil zeggen, Facebook koopt alle 7 personeelsleden van het merk en de technologie. Het bedrijf erachter wordt niet overgenomen. De personeelsleden verhuizen naar kantoren van Facebook en ook de klanten zullen door Facebook overgenomen worden.

Andere sociale netwerken

Momenteel werkt de technologie van Vidpresso nog met andere sociale netwerken als Twitter en Periscope, maar wordt deze ook gebruikt door andere videodiensten. Of en op welke termijn Facebook deze mogelijkheden verwijderen zal is nog onbekend.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten