De Duitse post doet het goed. Het bedrijf, dat we hier kennen als DHL, ontwikkelde in Duitsland zelf een elektrische auto. De Streetscooter. En deze Streetscooter komt nu naar Nederland.

Zoals je wellicht mag verwachten van een bedrijf als DHL, is de Streetscooter op geen enkel front een concurrent voor een sportieve Tesla of andere elektrische auto. De Streetscooter is echt ontwikkeld voor ondernemers.

De Street Scooter is een frame waarop verschillende auto’s ontwikkeld kunnen worden. Vanaf de Streetscooter Work Pure (zonder iets achterop) tot een pickup of box variant. De elektrische auto’s hebben een laadvermogen van 905 KG. Prijzen zijn nog niet gecommuniceerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.