GadgetGear.nl

Elektrische Streetscooter auto’s komen naar Nederland

De Duitse post doet het goed. Het bedrijf, dat we hier kennen als DHL, ontwikkelde in Duitsland zelf een elektrische auto. De Streetscooter. En deze Streetscooter komt nu naar Nederland.

Zoals je wellicht mag verwachten van een bedrijf als DHL, is de Streetscooter op geen enkel front een concurrent voor een sportieve Tesla of andere elektrische auto. De Streetscooter is echt ontwikkeld voor ondernemers.

De Street Scooter is een frame waarop verschillende auto’s ontwikkeld kunnen worden. Vanaf de Streetscooter Work Pure (zonder iets achterop) tot een pickup of box variant. De elektrische auto’s hebben een laadvermogen van 905 KG. Prijzen zijn nog niet gecommuniceerd.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten