GadgetGear.nl

Canon introduceert de PowerShot SX740 HS 4K compactcamera

Fotograferen en filmen in 4K, het kan met de nieuwe Canon PowerShot SX740 HS. De nieuwe compactcamera gaat dapper de strijd aan met de high-end smartphones van dit moment.

De kracht van de PowerShot SX740 HS is afkomstig van de Canon Digic 8 processor in combinatie met een 20,3 megapixel beeldsensor. De combinatie is in staat om 10 frames per seconde vast te leggen en om te filmen in 4K@30fps. Opvallend is dat de camera 4K beelden weer als 8 megapixel grote foto’s kan exporteren. Het ISO bereik loopt tot 32.000.

De camera wordt uitgeleverd met de Canon Zoom Assist. Dit is een stukje AI dat helpt op de juiste punten scherm te stellen. Bijvoorbeeld door gezichten te herkennen. Over zoom gesproken, de PowerShot SX740 HS zoomt tot 40x.

Volgende week ligt de Canon PowerShot SX740 HS in de winkel voor €399.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten