Tour de France fietsbanden worden exclusieve Samsung covers

Samsung en het Amsterdamse Cheil zijn een unieke samenwerking aangegaan. En dat om op unieke wijze de Samsung Galaxy S9 te promoten. De twee gaan exclusieve covers van gebruikte fietsbanden maken.

Samsung is al langer partner in Team Sunweb. Het idee is dat fans iedere dag een vraag mogen stellen aan dé Team Sunweb wielrenner van de dag. De meest originele vraag wordt beloond met een Galaxy S9 cover die is gemaakt van een fietsband die die wielrenner die etappe heeft gebruikt.

De cover is meer dan alleen een platgeslagen band. In de band wordt ook de etappe gegrafeerd evenals de naam van de wielrenner. Het is dus echt een unieke gadget. Samsung gaat ook nog een Galaxy S9 onder de winnaars verloten. De covers komen in een luxe doos met een certificaat van echtheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.