GadgetGear.nl

Tour de France fietsbanden worden exclusieve Samsung covers

Samsung en het Amsterdamse Cheil zijn een unieke samenwerking aangegaan. En dat om op unieke wijze de Samsung Galaxy S9 te promoten. De twee gaan exclusieve covers van gebruikte fietsbanden maken.

Samsung is al langer partner in Team Sunweb. Het idee is dat fans iedere dag een vraag mogen stellen aan dé Team Sunweb wielrenner van de dag. De meest originele vraag wordt beloond met een Galaxy S9 cover die is gemaakt van een fietsband die die wielrenner die etappe heeft gebruikt.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

De cover is meer dan alleen een platgeslagen band. In de band wordt ook de etappe gegrafeerd evenals de naam van de wielrenner. Het is dus echt een unieke gadget. Samsung gaat ook nog een Galaxy S9 onder de winnaars verloten. De covers komen in een luxe doos met een certificaat van echtheid.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten