PostNL integreert met Google Home

PostNL is naar eigen zeggen, de eerste postdienst met Google Home integratie. PostNL lanceert hiervoor speciaal haar chatbot Daan. Via Google Assistant kun je aan Daan alles over jouw pakketjes vragen.

Daan zorgt voor een nauwe samenwerking tussen Google Assistant en jouw PostNL account. Zo kun je via de speaker snel track&trace informatie opvragen. Daarnaast moet Daan in de toekomst in staat zijn om steeds meer vragen van gebruikers te herkennen en correct te beantwoorden.

Voor je Daan kunt activeren op jouw Google Assistant, moet je eerst de update naar de Nederlandse app ontvangen hebben. Dit kan enkele dagen duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.