GadgetGear.nl

PostNL integreert met Google Home

PostNL is naar eigen zeggen, de eerste postdienst met Google Home integratie. PostNL lanceert hiervoor speciaal haar chatbot Daan. Via Google Assistant kun je aan Daan alles over jouw pakketjes vragen.

Daan zorgt voor een nauwe samenwerking tussen Google Assistant en jouw PostNL account. Zo kun je via de speaker snel track&trace informatie opvragen. Daarnaast moet Daan in de toekomst in staat zijn om steeds meer vragen van gebruikers te herkennen en correct te beantwoorden.

Voor je Daan kunt activeren op jouw Google Assistant, moet je eerst de update naar de Nederlandse app ontvangen hebben. Dit kan enkele dagen duren.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten