GadgetGear.nl

Gerucht: 4.000mAh accu voor de BlackBerry Ghost

TCL, het moederbedrijf van onder anderen Alcatel en Palm, werkt hard aan de ontwikkeling van de BlackBerry smartphones, maar de BlackBerry Ghost komt van een andere fabrikant. Deze wordt gemaakt door Optiemus Infracom.

Optiemus Infracom is een fabrikant uit India. Het doel van het merk is om een flink marktaandeel in het eigen India te krijgen. Hier in Europa komen we vrijwel nooit hardware van Optiemus tegen. De kans is dus klein dat we de BlackBerry Ghost ook echt in onze markt gaan zien.

Met 4.000 mAh aan accucapaciteit, zou de BlackBerry Ghost mogelijk de grootste accu onder de vlaggenschip devices van dit moment krijgen. Alleen in het middensegment bij de outdoor smartphones vinden we vergelijkbare accu’s.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten