TCL, het moederbedrijf van onder anderen Alcatel en Palm, werkt hard aan de ontwikkeling van de BlackBerry smartphones, maar de BlackBerry Ghost komt van een andere fabrikant. Deze wordt gemaakt door Optiemus Infracom.

Optiemus Infracom is een fabrikant uit India. Het doel van het merk is om een flink marktaandeel in het eigen India te krijgen. Hier in Europa komen we vrijwel nooit hardware van Optiemus tegen. De kans is dus klein dat we de BlackBerry Ghost ook echt in onze markt gaan zien.

Met 4.000 mAh aan accucapaciteit, zou de BlackBerry Ghost mogelijk de grootste accu onder de vlaggenschip devices van dit moment krijgen. Alleen in het middensegment bij de outdoor smartphones vinden we vergelijkbare accu’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.