Het lijkt erop dat het Koreaanse Samsung een verrassing voor gamers wereldwijd gaat hebben. Als we de geruchten mogen geloven, wordt de Samsung Galaxy Note 9 de eerste Android smartphone waar je de game op kunt spelen.

Fortnite zou dan zeer waarschijnlijk gelijk met het toestel worden gepresenteerd. Daarna zou het zeker 30 dagen duren voor andere Android gebruikers de populaire shooter mogen downloaden. Daarnaast krijgen Samsung Galaxy Note 9 gamers een voorsprong in de game doordat het toestel een bundel v-bucks en skins bevat.

Fortnite is momenteel al speelbaar op de PC, Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiel voor iOS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.