Ewent introduceert bijzondere autolader

Aanbieders van USB laders voor in de auto zijn er ten overvloede. Maar echt sociaal voor ‘alle’ inzittenden zijn ze doorgaans niet. Het Nederlandse Ewent bedacht iets voor op de achterbank.

De Ewent EW1355 5-poorts USB autolader is gemaakt om ook de achterbank van stroom te voorzien en daarmee veel meer gericht op gezinsgebruik. Daarbij krijg je twee USB poorten voorin de auto en drie USB poorten achterin. De poorten voorin zitten direct op de 12V plug terwijl je voor achterin drie poorten krijgt die je simpelweg op het opbergvak van de voorstoelen kunt clippen. Dit deel van de lader zit aan anderhalve meter kabel. Daarmee kunnen de koters achterin dus ook hun gadgets van stroom voorzien wanneer je jouw uurtjes maakt op de route de soleil.

De Ewent EW1355 heeft een maximale capaciteit van 10,8 ampère en dat is behoorlijk sterk voor een autolader. Met behulp van smart IC probeert de lader alle aangesloten apparaten van zoveel mogelijk stroom te voorzien om snel op te laden. Wat de maximale laadcapaciteit per poort is, staat helaas niet in het persbericht. Het Nederlandse product is voorzien van overspanningsbeveiliging, beveiliging tegen oververhitting en kortsluiting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.