GadgetGear.nl

3x creatief met licht

We hebben het veel over lichtsystemen als Philips Hue en Nanoleaf Aurora. Vooral omdat deze lampen smart zijn en dus goed in een smart home passen. Maar je kunt ook op andere manieren creatief zijn met licht.

Peel | van Yoy

De ontwerpers van Yoy Japan bedachten de Peel. Een lamp die je in de hoek van een kamer plaatst en het doet lijken alsof een hoekje van de muur is losgekomen. De Japanners maken gebruik van OLED voor een effen verlichting.

Neon regen

Je ziet het steeds minder, maar de goede oude neon buis geeft een mooi licht rondom. Bijkomend voordeel is dat neon buizen gemakkelijk te vormen zijn. Hier als decoratie van licht dat in een emmertje valt.

TL

Ook de goede oude TL buis kan een nieuw leven krijgen met twee bureaulamp armaturen. Een kwestie van de connector vervangen en een startertje toevoegen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten