GadgetGear.nl

Waka Waka failliet

Het ambitieuze en vooral goede verhaal van het Nederlandse Waka Waka zit erop. Het meest groene elektronicamerk ter wereld (of in ieder geval van Nederland) heeft deze week de deuren moeten sluiten.

Waka Waka werd groot in de periode na de ramp in Haïti. Het startte een programma waarbij je een powerbank/LED lamp kocht en het bedrijf bij jouw aankoop ook een exemplaar doneerde aan een familie in Haïti. Later werden daar andere rampgebieden aan toegevoegd en werd het echt de missie de gevaarlijke en milieuvervuilende olielampen te verdrijven in tentenkampen.

Ondanks de goede bedoelingen van het merk, wist het in al die jaren geen winst te behalen. En daar blijken investeerders ook bij een groen techmerk gevoelig voor. Al is er misschien wat meer goodwill. Het probleem was dan ook dat het merk er niet in slaagde nieuwe investeringen binnen te halen.

Het merk hoopt nu op een doorstart, maar voor nu gaat het lichtje even uit. De webshop lijkt nog steeds open te zijn. In hoeverre orders worden uitgeleverd is nog onbekend.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten