Met haar T-Mobile Unlimited abonnementen bood T-Mobile ook al een royale buitenlandbundel met data aan van 10GB binnen de EU. Buiten de EU bleef data enorm duur bij de provider.

T-Mobile heeft nu besloten datagebruik in het buitenland interessanter te maken. Onder de Travel & Surf abonnementen gaat T-Mobile de tarieven gelijk laten, maar de hoeveelheden data verdubbelen. Daarnaast komt T-Mobile ook met de Large pass. Deze is 14 dagen geldig in verschillende landen. Rekenvoorbeeld: Kreeg je op de Nederlandse Antillen eerst 500MB voor 24,99, krijg je nu 1000MB. Dat zijn toch net iets meer foto’s die je op Facebook kunt zetten. Op 80& en 100% van jouw bundel geeft T-Mobile je een waarschuwing per SMS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.