T-Mobile verdubbelt databundels buiten de EU

Met haar T-Mobile Unlimited abonnementen bood T-Mobile ook al een royale buitenlandbundel met data aan van 10GB binnen de EU. Buiten de EU bleef data enorm duur bij de provider.

T-Mobile heeft nu besloten datagebruik in het buitenland interessanter te maken. Onder de Travel & Surf abonnementen gaat T-Mobile de tarieven gelijk laten, maar de hoeveelheden data verdubbelen. Daarnaast komt T-Mobile ook met de Large pass. Deze is 14 dagen geldig in verschillende landen. Rekenvoorbeeld: Kreeg je op de Nederlandse Antillen eerst 500MB voor 24,99, krijg je nu 1000MB. Dat zijn toch net iets meer foto’s die je op Facebook kunt zetten. Op 80& en 100% van jouw bundel geeft T-Mobile je een waarschuwing per SMS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events