GadgetGear.nl

Kettingzagen met de hand: Nordic Pocket Saw

Innovatie door het wegnemen van techniek? In de wereld van de gereedschap kan het duidelijk nog. Dit zien we in de Nordic Pocket Saw. Een kettingzaag, maar dan voor gebruik met de hand.

Eigenlijk gat de Nordic Pocket Saw terug naar de basis. Gewoon een ketting en jij zorgt met twee armen voor de zaagbeweging. Geen lawaai. Geen stank. Weinig onderhoud. Minder gevaar. De zaag bestaat letterlijk uit de ketting en twee handvatten.

Toch kun je dan niet zomaar aan de slag om te zagen. Immers is een kettingzaag zo ontwikkeld dat de ketting maar in één richting draait. Dus de tanden ook. De tanden op de ketting van de Nordic Pocket Saw zijn zo ontwikkeld dat deze twee kanten op staan. Zo kun je dus met een heen-en-weer beweging bomen zagen.

De totale zaag weegt 132 gram. Hij wordt geleverd met een nylon tasje voor €49,95.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten