GadgetGear.nl

Facebook schrapt droneontwikkeling

Facebook is al jaren bezig met het idee om de wereld te voorzien van gratis internet met behulp van drones. Toch kiest de gigant er nu voor de ontwikkelingslocatie te sluiten.

Het project van Facebook ging schuil onder de naam Aquila en is nu dus geschrapt door het bedrijf. Het doel was internetdekking te verzorgen op moeilijk bereikbare gebieden zodat iedereen overal toegang krijgt tot het internet. Hoewel de enorme drones een keer een crash hebben veroorzaakt (2016), zijn er ook vele succesvluchten geweest. Toch verklaart projectleider Yael Maguire dat het nu tijd is voor Facebook om zich op andere projecten te storten.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten