"}
Tesla Roadster SpaceX
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Elon Musk en zijn SpaceX Optie voor de Tesla Roadster

Overduidelijk een grap, maar bij Elon Musk weet je het nooit echt zeker. De man die een Tesla de astroïdengordel in schoot met ’s werelds sterkste raket kondigde de SpaceX optie aan voor de nieuwe Tesla Roadster.

Hoewel Elon elektrisch rijden op de kaart heeft gezet, praat hij op Twitter over de mogelijkheid om met de SpaceX optie toch wat fossiele brandstoffen te verbruiken. De optie zou bestaan uit tien kleine raketten die om de Tesla Roadster heen worden gebouwd. Met de raketten zou de acceleratie en remsnelheid worden verbeterd. Ook zouden ze helpen om sneller bochten te nemen. De wagen zou sneller rijden dan de McLaren F1. Sterker nog, de snelste auto ooit worden. Een serieuze optie of een promotionele stunt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.