Overduidelijk een grap, maar bij Elon Musk weet je het nooit echt zeker. De man die een Tesla de astroïdengordel in schoot met ’s werelds sterkste raket kondigde de SpaceX optie aan voor de nieuwe Tesla Roadster.

Hoewel Elon elektrisch rijden op de kaart heeft gezet, praat hij op Twitter over de mogelijkheid om met de SpaceX optie toch wat fossiele brandstoffen te verbruiken. De optie zou bestaan uit tien kleine raketten die om de Tesla Roadster heen worden gebouwd. Met de raketten zou de acceleratie en remsnelheid worden verbeterd. Ook zouden ze helpen om sneller bochten te nemen. De wagen zou sneller rijden dan de McLaren F1. Sterker nog, de snelste auto ooit worden. Een serieuze optie of een promotionele stunt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.