Het Chines Xiaomi is duidelijk met haar opmars in Europa begonnen. Vorig jaar opende het in Spanje en nu duikt het de Franse markt in. En dat zou weleens een hele spannende stap kunnen worden.

Frankrijk is namelijk de thuismarkt van Wiko. Een Frans merk dat zich al jaren als prijsvechter weet te positioneren met mooie Android smartphones. En Fransen zijn chauvinisten. De thuismarkt van Wiko openbreken kan dan ook een flinke klus worden voor de Chinezen. Naast smartphones zal het merk zeer waarschijnlijk ook andere elektronica gaan aanbieden in Frankrijk. Ondertussen mogen we hier wachten op een mogelijke entree via het Kruidvat.

Via Android Police.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.