GadgetGear.nl

Razer introduceert de Abyssus Essential gaming muis

Gamen met echte Razer hardware, voor weinig. Dat lijkt het idee achter de Abyssus Essential. De opvolger van de Abyssus V2 met wel heel opvallende Chroma verlichting.

De Razer Abyssus Essential is de eerste muis van Razer die gebruik maakt van downward verlichting. De Chroma verlichting wordt op de ondergrond gestraald in de hoop zoveel mogelijk weer omhoog te reflecteren. Hierdoor lijkt de muis op een bedje van licht te liggen.

De Abyssus Essential is een vrij basale gaming muis, maar de verlichting maakt hem dus heel opvallend. Daarnaast krijg je er toch een 7.200DPI optische sensor in. En dat voor €49,99.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten