Lenovo teast randloze smartphone

Lang, lang geleden was er de Xiaomi Mi Mix. De eerste smartphone met afgerond display waarbij het display de rand raakte. De rand was nog relatief dik, maar het Chinese merk zette hiermee wel de trend naar de displays met inkeping.

Dit maakt de laatste teaser van Lenovo extra belangrijk. Daarin laten ze een display zien met een wel heel smalle rand er omheen. Oké, het lijkt een enorme uitvergroting. Een inkeping voor de speaker en camera zijn mogelijk nog steeds aanwezig. CNET verwacht zelfs dat het display echt de hele voorkant bestrijkt, wat revolutionair zou zijn. Lenovo zelf zegt dat het toestel aan de voorkant voor 95% display zal zijn. Het zou daarbij om de Lenovo Z5 gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.