GadgetGear.nl

Lenovo teast randloze smartphone

Lang, lang geleden was er de Xiaomi Mi Mix. De eerste smartphone met afgerond display waarbij het display de rand raakte. De rand was nog relatief dik, maar het Chinese merk zette hiermee wel de trend naar de displays met inkeping.

Dit maakt de laatste teaser van Lenovo extra belangrijk. Daarin laten ze een display zien met een wel heel smalle rand er omheen. Oké, het lijkt een enorme uitvergroting. Een inkeping voor de speaker en camera zijn mogelijk nog steeds aanwezig. CNET verwacht zelfs dat het display echt de hele voorkant bestrijkt, wat revolutionair zou zijn. Lenovo zelf zegt dat het toestel aan de voorkant voor 95% display zal zijn. Het zou daarbij om de Lenovo Z5 gaan.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten