Het is niet alleen dodenherdenking, maar ook ook May the 4th me with you. Star Wars dag dus. Reden voor Lenovo om een grote uitbreiding voor haar Jedi Challenges aan te kondigen.

Jedi Challenges wist ons eerder dit jaar al te overtuigen in een heerlijke AR ervaring, al lieten we je toen ook al weten dat deze toy toch echt beperkt is tot de bijgeleverde app. Gelukkig krijgt die nu dus een flinke uitbreiding. Vanaf vandaag is er een update te downloaden waarmee je de Jedi Challenges ook in multiplayer modus kunt spelen. Het gaat om de Lightsaber Versus modus. Tijd dus om die AR headset weer op te zetten en helemaal los te gaan, maar vergeet niet om 20:00 even 2 minuten stil te zijn…

 

kopen
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.