GadgetGear.nl

AOC introduceert de ultieme monitor voor onderweg

Ze timmeren lekker aan de weg bij AOC. Vandaag presenteert het merk een hele bijzondere, mobiele monitor. De nieuwe AOC I1601FWUX monitor werkt op basis van een enkele USB-C kabel en ziet er bovendien erg stijlvol uit.

De nieuwe 15,6 inch Full HD monitor zou qua design bijna in de categorie van de tablets vallen. Het apparaat meet slechts 8,5mm dik en is met 800 gram zeer licht. Dat laatste natuurlijk ook doordat het via de USB-C kabel gevoed wordt in plaats van uit een eigen accupack.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

AOC levert deze I1601FWUX monitor met een hoes die ook weer als cover dient. Zo voorkom je beschadigingen onderweg. Het display heeft een beeldhoek van 160 graden en het display heeft een low-blue Light modus. Daarmee worden schadelijke blauwe lichtgolven tegengehouden om zo minder schadelijk voor de ogen en de nachtrust te zijn.

De designmonitor ligt deze maand al in de winkel voor €229.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten