Arjan Olsder
Arjan Olsder

AOC introduceert de ultieme monitor voor onderweg

Ze timmeren lekker aan de weg bij AOC. Vandaag presenteert het merk een hele bijzondere, mobiele monitor. De nieuwe AOC I1601FWUX monitor werkt op basis van een enkele USB-C kabel en ziet er bovendien erg stijlvol uit.

De nieuwe 15,6 inch Full HD monitor zou qua design bijna in de categorie van de tablets vallen. Het apparaat meet slechts 8,5mm dik en is met 800 gram zeer licht. Dat laatste natuurlijk ook doordat het via de USB-C kabel gevoed wordt in plaats van uit een eigen accupack.

AOC levert deze I1601FWUX monitor met een hoes die ook weer als cover dient. Zo voorkom je beschadigingen onderweg. Het display heeft een beeldhoek van 160 graden en het display heeft een low-blue Light modus. Daarmee worden schadelijke blauwe lichtgolven tegengehouden om zo minder schadelijk voor de ogen en de nachtrust te zijn.

De designmonitor ligt deze maand al in de winkel voor €229.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.