GadgetGear.nl

Xiaomi introduceert haar Black Shark gaming smartphone

Na Acer en Razer stapt een nieuw merk in de markt van high-end gaming smartphones. Ditmaal is het de Chinese gigant Xiaomi. Het merk kondigde het nieuwe merk Black Shark en haar eerste smartphone aan.

De Black Shark Android smartphone zal draaien op de snelle Qualcomm Snapdragon 845 chipset. Deze octa-core chipset draait op maximaal 2.8GHz en gamers krijgen de keuze uit 6GB og 8GB aan werkgeheugen. Een vloeibaar koelsysteem moet voor spreiding van de hitte zorgen.

Onder en boven zien we grotere randen om het display, waarschijnlijk om hem goed vast te kunnen houden. Het display zelf meet 5.99 inch. Helaas krijg je slechts een Full HD display, maar op Full HD haal je zeer waarschijnlijk wel veel meer performance uit de GPU van de chipset. De resolutie van Razer ligt echter een stukje hoger. Black Shark zal ook een gamepad introduceren.

Achterop krijg je een dual-lens camera met 12 en 20 megapixels. Voor krijg je een 20 megapixel selfie camera voor YouTubers. Ook zal er een professionele microfoon zijn om jouw gaming sessies van commentaar te voorzien.

Het 6GB model van de Black Shark zal $477 gaan kosten en is daarmee naar verwachting een concurrent voor de OnePlus 6 series. De 8GB versie gaat $557 kosten, wat toch ook scherp geprijsd is.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten